sábado, 15 agosto 2020 20:57

L'emotiu detall d'un home a la seva dona amb càncer arrasa a la xarxa

Les xarxes socials s'inunden diàriament de notícies virals, però hi ha algunes amb les que no podem evitar emocionar-nos. L'última que ha causat un gran impacte ha estat la de Alissa Korte Bousquet, una dona de Nebraska (Estats Units) que fa una setmana es va sotmetre a la seva última sessió de quimioteràpia per al càncer de mama que pateix .

El seu marit, Brad, va voler tenir un detall amb ella. Amb ajuda de les filles de Alissa i les amigues de les noies, van aconseguir portar al Hospital Metodista de Fremont unes 500 roses .

Després, i sense que ella s'ho esperés, van repartir les flors entre treballadors i altres malalts de l'hospital. Brad es va encarregar de organitzar-ho tot. Primer va contactar amb amics i familiars perquè l'ajudessin a comprar les flors. Amb l'ajuda d'una floristeria de la ciutat, va aconseguir arribar a les 500 i després, Brad va demanar a tots els que volguessin seguir comprant flors que posessin els diners.

Aquests diners es destinaria a la < strong> investigació per a la lluita contra el càncer de mama.

la història va conquistar a internet, de manera que persones anònimes de tot el seu poble es van sumar a la causa i han aconseguit recaptar $ 4500 .