Compartir

Després de la bomba que va suposar la notícia que Jorge Javier Vázquez rellevaria Mercedes Milá al comandament de Gran Hermano , la catalana va visitar aquest divendres el plató de Sálvame Deluxe per parlar amb el seu successor dels motius pels que no seguia al capdavant del reality .

Segons Mediaset, la presentadora "demanava molts diners" , però Milá ha assegurat que les seves condicions no anaven a desestabilitzar el programa.

la catalana assegura que està decisió la va prendre fa temps, però que va frenar en veure la reacció de Pilar Blasco, la responsable del format de Zeppelin. Va ser llavors quan va demanar " una oferta que em tempti molt i un programa social per ajudar" , en aquest cas, la presentadora diria que sí a seguir al capdavant de Gran Hermano. " En 16 anys no he demanat mai un augment de sou , feu-me ara una oferta bonica", demanava Milá.

Les seves condicions no van fer efecte, però Mercedes reconeix que no deia que no únicament per qüestions econòmiques. "Només estava demanant una miqueta d'amor" , ressalta.

A més, Mercedes també va carregar contra Paolo Vasile . Segons explica, ha quedat amb el directiu dilluns que ve a Barcelona. " Vaig pensar que venia per convèncer-me, i l'oncle va i publica la nota de premsa abans de parlar amb mi, tu et creus? Com ??són els caps!" , comenta .