Compartir

Barcelona és una ciutat mediterrània, moderna i cosmopolita. La capital catalana compta amb una àmplia oferta cultural que la converteix en un dels destins preferits per turistes de tot el món. Aquests gaudeixen de la riquesa del patrimoni cultural monumental i artístic, als quals se li suma una multitud d'exposicions i programes molt complets de música, teatre i espectacles. Tant si és el teu destí per aquestes vacances com si vius allà tot l'any pots gaudir de la ciutat comtal gràcies a la gran oferta que hi ha.

Ves a la platja, passeja pels seus parcs o fes turisme a la manera tradicional motxilla a l'espatlla, a Barcelona tens opcions de sobres. Treu paper i llapis i apunta maig plans imprescindibles que hem seleccionat perquè gaudeixis de la ciutat:

1. Teatre i òpera: Barcelona és una ciutat cultural amb molta varietat en espectacles, tant si parlem de petites obres com si ens referim a grans produccions. Teatre alternatiu en sales de teatre o òpera a El Gran Teatre del Liceu . Tu tries.

2. Tour per Barcelona: Si visites la ciutat Comtal no pots deixar de passejar pels seus carrers, conèixer la seva arquitectura i recórrer la seva història. Descobrir l'arquitectura de Gaudí és un dels reclams de la ciutat, visitar la Sagrada Família o admirar la Casa Milà (La Pedrera), tot un símbol de la ciutat, es converteix en cita imprescindible.

3. Concerts: Barcelona és una de les ciutats més importants del país i molts grups i cantants nacionals i internacionals visiten la ciutat amb els seus espectacles. Músics tan coneguts com Alejandro Sanz o Crystal Fighters es donaran cita per a delit dels seus fans.

4. Jocs per a nens: Si vas de vacances amb nens o vius a Barcelona i passes allà l'estiu una manera de refrescar-se i passar-ho bé són els parcs aquàtics. A la ciutat està Illa Fantasia Parc Aquatic, amb tobogans, piscines, zona de jocs per passar els dies de calor de la millor manera. A més així els més petits de la casa s'oblidaran de tot avorriment.

5. Museus: Ja hem dit que Barcelona és una ciutat cultural. Les seves possibilitats artístiques són moltes. Visitar els seus museus tant per les obres que hi ha en ells com pels seus edificis és un reclam per a turistes i autòctons. Pintors de la talla de Picasso o Miró es troben en aquests museus. Un dels més reconeguts és el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) allotjat a l' Palau de Montjuïc , un entorn digne de veure.

Prepara ja la teva estada a Barcelona i gaudeix de totes aquestes possibilitats. Totes les entrades per a aquests esdeveniments i més les pots aconseguir a Entradas.com . Música, teatre, òpera, exposicions, cultura i diversió es donen cita a la ciutat mediterrània.