domingo, 27 septiembre 2020 1:27

La selecció espanyola femenina d'handbol lloa les instal·lacions d'Encamp

La selecció espanyola femenina d'handbol es troba a Encamp preparant-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Ja fa quatre anys que van venir al Principat per preparar la cita olímpica i el resultat sembla que va ser positiu ja que van quedar terceres. El seleccionador, Jorge Dueñas, posa en relleu que a banda de l'altura dos elements importants pels quals es troben aquí són les “bones instal·lacions” i la relació amb la federació andorrana.

Fa quatre anys van venir a preparar la cita olímpica juntament amb l'equip masculí, que aquest any no serà als Jocs i tot i que l”ambició” és màxima el tècnic recorda que hi ha “molta igualtat”, i que els equips sortiran ara “més motivats” per batre-les, donada la trajectòria en els darrers anys. Per això creu que és fonamental arribar en unes bones condicions a Rio i, també, “tenir sort” i poder superar la primera fase i la complicació que pugui suposar els quarts.

Pel que fa a l'equip que va competir fa quatre anys i l'actual, Dueñas recorda que a Londres eren jugadores amb “molta experiència” internacional i al combinat d'ara n'hi ha que tenen experiència però també de joves que donen “un aire diferent a l'equip”. També volen aprofitar l'aparador que suposa els Jocs per donar visibilitat a un esport que en gaudeix de poca i més en categoria femenina.

Aquest dimecres al matí han entrenat a la Prada de Moles i completaran la preparació al Pas de la Casa, fins al 7 de juliol.