Compartir

Una cafeteria suïssa té previst obrir les portes el proper mes de novembre amb una novetat significativa en la carta respecte a la competència. 'Cafè Fellatio' , el nom del local, oferirà als seus clients un servei especial: sexe oral a l'hora de prendre un deliciós cappuccino.

Segons assegura el diari suís 'Le Matin', la cafeteria que obrirà a Ginebra cobrarà 60 euros per aquest cafè especial que serà servit per cambreres contractades especialment per aquesta comesa.

Aquest establiment guarda moltes similituds amb un que ja existeix a Tailàndia i que ha servit de referència a l'empresa Facegirl, dedicada al servei de escorts, per poder entendre millor el negoci.

el propietari de la cafeteria, Bradley Chavet, ha aclarit que els clients podran triar a la cambrera que s'encarregarà de realitzar el servei i el tipus de cafè que volen prendre des d'una aplicació que llançaran a manera de prova en les pròximes setmanes per al mòbil.

Al barri de Ginebra on s'instal·larà aquesta 'cafeteria' no ha caigut gens bé la notícia, cosa que les associacions que defensen els drets de la dona a Suïssa, els que entenen que és una forma de denigrar-i d'afavorir la tracta de blanques al país, alguna cosa pel que porten "lluitant" des de fa anys.