Compartir

Les altes temperatures no només aclaparen els humans. També les mascotes pateixen les conseqüències de la calor extrem. No obstant això, ens és fàcil per als propietaris fer plans refrescants amb ells, ja que en la majoria de les piscines comunitàries no són ben rebuts.

Campus caní (a Brunete, Madrid) acaba d'obrir les portes, amb un parc per a gossos de 9000m2 completament tancat , perquè els teus gossos i tu pugueu gaudir dels millors moments d'oci. La primera piscina a Madrid per a gossos està en aquest Campus perruno, amb entrada "tipus platja" en tot el seu contorn perquè els més porucs o grans també puguin entrar a refrescar-se, nedar, jugar o fer rehabilitació.

O si el que necessites és simplement poder deixar anar al teu gos sense pors, i relaxar-te en un espai tranquil a la meitat del camp. Fins i tot si no pots tenir gos, però et encanten, i vols compartir el teu temps lliure amb ells i gaudir dels beneficis físics i psíquics que aporten els plans amb gos.

a més es destina una part dels ingressos de Campus perruno a ajudar, rehabilitar, acollir o adoptar a gossos sense sort. < / p>