Compartir

Verónica Romeo , la que va ser una de les concursants més estimades de 'Operación Triunfo 1' , ha revelat que ella no està en el famós grup de WhatsApp pel que mantenen el contacte dels concursants d'aquesta edició.

Chenoa va ser qui va revelar fa uns mesos l'existència d'aquest grup, que es va crear fa cinc anys quan van organitzar un retrobament en una casa rural. Després Natàlia va confessar que no estaven tots els concursants inclosos i es van deslligar els rumors.

" Jo no estic en el grup , quan van crear el grup i volien ajuntar- van contactar amb mi , em va escriure Geno, Mireia, Joan, Naim … Jo estava a Los Angeles i no els vaig contestar . Que em perdonin ", ha confessat.

La cantant ha explicat a 'caça-papallones' que en aquells moments no li venia de gust. "A mi no em gsuta que les coses siguin ries. M'agradaria abraçar i sentir que fos allò altra vegada. Sóc molt sensible. Tinc ganes que arribi el retrobament . Em ve de gust abraçar i veure'ls el somriure a la cara ".

D'aquesta manera, sembla que la seva absència en el famós grup de Whatsapp no ??és perquè tingui mala relació amb els seus excompanys, tot i que Verónica no ha dubtat a confessar que amb qui té menys relació és amb Bustamante i amb Bisbal.