Quantcast

Paz Padilla tanca la polèmica de la foto amb Carlota Corredera

Fa unes setmanes començaven els rumors que Paz Padilla i Carlota Corredera no es portaven bé. A poc a poc la polèmica va anar creixent fins que aquesta mateixa setmana Paz Padilla va tractar d'aclarir l'assumpte.

La gaditana va pujar una foto al seu perfil d'Instagram amb Corredera, per demostrar a la gent que no hi ha cap problema entre elles. No obstant això, no va aconseguir el que volia sinó només va servir per tirar-li més llenya al fuego.Y és que, als usuaris de les xarxes socials no se'ls va escapar el detall que les dues tenen una cara massa seriosa i una actitud molt forçada. Vaja, que en l'ambient semblava que havia de tot menys normalitat i bon rotllo …

Ara, Paz Padilla ha intentat aclarir el tema per tancar de una vegada per totes la polèmica. "no estem enfadades. la gent s'obstina a dir que hi ha mal rotllo però no és així" , va contestar quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar sobre el tema.

"La gent diu que tenim mala cara a la foto, però és que va ser una foto ràpida, desprevinguda" , ha explicat Padilla sobre la polèmica imatge amb Corredera.

Segons va publicar la revista Lecturas, ambdues tenien certes "hostilitats" , i havien iniciat una batalla per veure qui es fa amb el lloc de presentadora de 'Sálvame diari' . I és que, segons recull Fórmula TV, Paz Padilla estaria preocupada perquè durant les seves vacances, Corredera al capdavant del programa agradat molt tant en la cadena com al públic.

Comentarios de Facebook