Compartir

En les últimes setmanes, la guerra entre Paz Padilla i Carlota Corredera ha copat la gran majoria de les revistes del cor. Pel que sembla, segons apuntaven moltes d'elles hi havia una mala relació entre ambdues a causa del major protagonisme que estava tenint últimament l'exdirectora de 'Sálvame' i el relleu a un segon pla de l'actriu i còmica andalusa.

Aquest dimecres, cansades de tants rumors i crítiques, Paz Padilla i Carlota Corredera s'han fet fotografia juntes que ha pujat la primera al seu compte d'Instagram , negant que no es doni suport , tal com es va fer ressò 'Lecturas'.

Molts dels seguidors de Paz Padilla han assegurat que la imatge és pur "postureo" i que la cara de les dues ho diu absolutament tot. Com es pot apreciar, tant Carlota com la protagonista de 'La que se avecina' forcen el gest per intentar demostrar que es porten bé encara que l'efecte sembla més aviat tot el contrari.

El conflicte ha arribat fins a tal punt que els col·laboradors de 'Sálvame' han decidit intervenir en ell. Segons 'Lecturas', la gran majoria d'ells s'haurien posat del costat de Carlota Corredera perquè consideren que "Pau és freda i molt pocs la suporten".

En alguna ocasió, Carlota ha reconegut que, al principi, "hi va haver mal rotllo" entre elles, cosa que va molestar a la còmica i que no va dubtar a respondre a aquestes paraules en les xarxes socials. La imatge parla per si sola …