Quantcast

Al voltant de 600 persones han participat durant aquest mig any en els tallers i cursos de L'espai

Els usuaris de L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà acomiaden aquesta setmana la temporada de tallers i cursos que s'han organitzat amb l'objectiu de contribuir a l'envelliment saludable de la població major de 60 anys. En total han estat unes 600 persones les que han pres part de la programació en els darrers sis mesos, tot i que les activitats del mes de juliol organitzades per l'Associació de Gent Gran Voluntària també tenen un gran èxit perquè impliquen els més menuts de la casa amb tallers dinàmics intergeneracionals.

El responsable de L'espai, Joan Casas, ha fet una valoració molt positiva de la participació i resposta dels usuaris, perquè cada vegada hi ha més gent activa que vol aprendre i sobretot compartir una estona amb els companys, i a més proposen temes nous que els hi puguin interessar. Això “ens encoratja a seguir oferint el que ells ens demanen”, segons Casas.

Aquest dilluns ha finalitzat el curs d'història d'Andorra o el de xarxes socials, un dels que major èxit té perquè ajuda els usuaris a estar sempre connectats i al dia de l'actualitat. Aquest curs va lligat amb el dels mòbils o tauletes, el que fa que els cursos d'informàtica estiguin molt demandats per l'ampli ventall de nivells i coneixements. També tenen un gran èxit els cursos de català o anglès, les sortides de senderisme o les xerrades de nutrició.

Des de L'espai ja treballen amb la nova programació que començarà al mes de setembre amb activitats lligades totes elles a l'envelliment saludable. Els mateixos usuaris ja s'interessen per saber quan poden inscriure's en els nous cursos, ja que a més de l'interès que tenen, “el contingut que els hi proporcionen és l'adequat i això els fa sortir satisfets”. Casas s'ha mostrat convençut que l'experiència fa que els tallers siguin més adients i als participants els hi agradi més.

Comentarios de Facebook