Compartir

'Dones i homes i viceversa' segueix ultimant els detalls dels seus propers trons. Després d'una temporada una mica tèrbola i amb la sortida inesperada de diversos noms important, el programa prepara diverses incorporacions que li donaran molt interès al desenvolupament de 'MYHYV'.

Segons 'Cor VIP', Cristina Gallego serà la propera pretendienta que entri en el programa de Telecinco. Pel que sembla, la jove, coneguda pel seu pas per 'Casats a primera vista' (Antena 3), entrarà a conquistar Hugo, expretendiente de Jenny i Sofia, guanyadora de 'Gran Hermano 16'.

El seu 'exmarit' al programa, Tito, gogó gadità, també va provar fortuna a 'MYHYV' fa unes setmanes, quan va decidir donar-se una oportunitat i buscar l'amor en el programa al costat de Jenny.

En Instagram, Cristina ha pujat una imatge amb el típic cartellet de 'MYHYV' amb el nom dels concursants en la qual confirma que es suma al programa. "Nova etapa, noves sensacions #ganasdemas #melollevo", escrivia la jove.

De cara a l'estiu, 'MYHYV' ja té preparats els seus trons que intentin conservar i mantenir les bones dades d'audiència que han registrat durant els 2.000 programes que porta ja el programa d'Emma García en antena.