lunes, 28 septiembre 2020 3:55

Gairebe' 200 persones descobreixen la col·leccio' d'Alpina de la ma' de Vasari

Vasari ha donat a conèixer les tres col·leccions d’Alpina més adaptades al públic andorrà: l’Alpiner, indispensable per als muntanyencs, l’Startimer, per als apassionats dels esports extrems, i el Seastrong, company indispensable per als amants del submarinisme. Els assistents han gaudit de música, un còctel exclusiu i han pogut conèixer els detalls d’aquests exclusius rellotges i dels smartwatches de la marca que, sota l’estètica d’un rellotge tradicional, amaga les funcions més avançades, que es van actualitzant periòdicament. Per al públic femení, Alpina ha creat un smartwatch exclusiu, amb diamants incrustats i tota l’última tecnologia al servei de la usuària.

Finalment, Vasari ha donat l’opció a tots els assistents a emportar-se un dels seus Seastrong, que havia submergit en una de les piscines del centre Wellness i, gràcies a la seva perícia, un dels afortunats l’ha pogut extreure sense haver de mullar-se.
 
La marca Alpina, nascuda als Alps suïssos, comparteix molts valors amb l’esquí, el muntanyisme i l’esport en general, elements molts característics de l’essència d’Andorra. Així, la força de la natura, la passió per la muntanya i pels esports extrems i d’aventura han estat presents en tot moment en l’acte. Per a l’home i la dona que practiquen aquests esports, les habilitats tècniques, la precisió, la perseverança i el respecte per la natura són vitals. També són característiques molt vinculades als Alpina, rellotges d’alta precisió, resistents i amb una forta personalitat, que simbolitzen l’excel·lència i la precisió.

Alpina va revolucionar, a principis del segle XX, el concepte del rellotge esportiu modern. De fet, la marca va inventar el concepte del que coneixem actualment com a rellotge esportiu, amb l’arribada de l’Alpina 4 el 1938. Actualment, és una marca de luxe per a home i dona, líder en tecnologia, amb seu a Ginebra, que ja té més de 130 anys d’història i que sempre ha estat associada amb la innovació en el món de la rellotgeria.

Els conceptes que defineixen la marca, estretament relacionats amb Andorra, és el que ha fet que rellotgeria Vasari hagi cregut més que oportú establir una relació amb Alpina.