viernes, 14 agosto 2020 20:20

Antena 3 vincula Santiago Segura en l'escàndol: "Van a rebre una bonica querella"

Santiago Segura ha despertat aquest divendres al Brasil amb sorpresa quan Antena 3 i altres mitjans de comunicació li relacionaven amb l'escàndol del cas Torbe que ha implicat a futbolistes importants com David De Gea, Muniain, Isco o Javi Martínez.

Segons la cadena privada, que no es feia ressò de la informació de 'eldiario.es', encarregat de revelar aquesta notícia als mitjans, i que assenyalava fonts pròpies, el director i actor de cinema Santiago Segura "està citat als jutjats en relació amb aquest cas" .

A les xarxes socials, un gran nombre de seguidors del director i actor de 'Torrente' demanaven explicacions davant aquestes informacions, cosa que Segura va voler tancar amb un tuit: "Em temo que van a rebre una bonica querella ", aclaria.

@ montsetrenado02 Doncs estic treballant al Brasil i no es exactament el que han dit, però em temo que van a rebre una bonica querella …

& mdash; Santiago Segura (@SSantiagosegura) 10 juny 2016

Torbe ha participat en diverses de les pel·lícules de la saga de 'Torrente' (Torrent 2, Torrent 3, Torrent 4 i Torrent 5), cosa que ha fet que molts tuiters sí que li hagin donat veracitat a la publicació d'Antena 3.

Santiago Segura, que es troba al país sud-americà treballant en diversos projectes, ha assegurat que l'únic que li queda de moment és "em fumi enlaire i esperar" . Això sí, això no acabarà aquí i acabarà als jutjats …