sábado, 8 agosto 2020 3:02

Com concursar a 'Boom', 'Pasapalabra', 'La ruleta de la sort' i altres programes de televisió

Víctor Castro, Eduardo Benito, Enrique Chicote o Pau Herrera. Tots aquests noms tenen una cosa en c

Víctor Castro, Eduardo Benito, Enrique Chicote o Pau Herrera. Tots aquests noms tenen una cosa en comú: han estat capaços de portar-bots milionaris en concursos televisius com 'Qui vol ser milionari' ?, 'Pasapalabra' o 'Saber y ganar'. A aquesta llista de 'cervellets' (i al seu torn, oportunistes) s'han unit aquesta setmana els 'Rockcampers', quatre castellanolleonesos amb un campament de rock per a nens a l'estiu, i que han assaltat la banca guanyant 2,3 milions d'euros en 'Boom', presentat per Juanra Bonet. Segurament alguna vegada t'hauràs preguntat com pots convertir-te en un d'aquests concursants. Sí, alguns programes de televisió són molt transparents i retolen durant l'emissió en antena la manera que tens per posar-te en contacte amb l'equip de càsting. En la gran majoria de casos, hauràs de trucar a números de tarifació especial, és a dir, 902 o 806, amb un preu per minut superior a un euro. En canvi, altres concursos et permeten enviar les teves dades per correu dient que ja es posaran en contacte amb tu. Ja saps, com les entrevistes de treball … El mismito! A continuació, enumerem alguns dels concursos de televisió als quals pots intentar provar sort. Superar el càsting, això sí, ja és una altra cosa ben diferent … 'Boom! Et ve de gust emular als 'Rockcampers' i portar-te més de dos milions d'euros per encertar quinze preguntes en tot just 30 minuts de programa? Sí, pot ser que tingui els seus inconvenients però uns minuts de vergonya et poden solucionar la vida. Si et ve de gust concursar al programa que presenta Juanra Bonet a Antena 3, has de trucar al telèfon 905.446.446 i “seguir les instruccions que t'indiquen” en aquesta trucada. RECORDA: que truquis no vol dir que vagis a fer el càsting. Si a la productora li interessa el teu perfil, es posarà en contacte amb tu. Antena 3 aclareix a la seva pàgina web que només pot presentar-se “majors de 18 anys” i que el cost màxim de la trucada és de 1,45 euros des de la xarxa fixa i de 2 euros des de la xarxa mòbil .

Ara Caic Vols provar la sensació de caure per la trapa mentre Arturo Valls es burla de tu? Si v


Ara Caic Vols provar la sensació de caure per la trapa mentre Arturo Valls es burla de tu? Si vols concursar al programa d'Antena 3, has de seguir els passos similars als de 'Boom!'. En aquest cas, el número de telèfon al qual has de trucar és el 905.446.303. Si li interessa el teu perfil a la productora, es posaran en contacte amb tu i s'ha de fer front a un càsting en el qual faràs una petita prova similar a la del programa. L'enregistrament d'Ara Caic es realitza a la perifèria de Barcelona, ??concretament a la localitat de Sant Just Desvern. El preu de la trucada és igual que el de 'Boom'! i has de ser major de 18 anys per poder concursar. T'atreveixes?

La ruleta de la sort A diferència de 'Boom!' i Ara Caic, si vols participar a 'L


La ruleta de la sort A diferència de 'Boom!' i Ara Caic, si vols participar a 'La ruleta de la sort' no has de trucar per telèfon a cap número de tarifació especial. Per poder concursar en el concurs de presentar Jorge Fernández, has d'omplir un qüestionari a la pàgina web de la cadena (PINCHA AQUÍ PER ACCEDIR A ELL ) i completar noms i cognoms, correu electrònic, telèfon i localitat de residència. Si la cosa surt bé i contacten amb tu (que no és gens fàcil), aniràs a concursar a 'la ruleta de la sort' on, de mitjana, molts concursants es porten 3.000 euros. Aquest programa es grava als platós que té Antena 3 a Sant Sebastià dels Reis (Madrid), no a Barcelona. Es tracta, sense cap dubte, del programa de televisió d'Espanya on més fàcil pot guanyar diners. Una altra cosa és que tinguis sort i et cridi l'productora …

Saber i guanyar Ara que Jordi Hurtado està de tornada a la televisió (ja que es troba recuperat


Saber i guanyar Ara que Jordi Hurtado està de tornada a la televisió (ja que es troba recuperat de l'incident que va tenir durant el rodatge d' 'El ministeri del temps), potser és un bon moment per atrevir-se a concursar a 'Saber y ganar'. A diferència dels anteriors, al programa emès a La 2 necessitaràs una base cultural i d'intel·ligència molt més elevada. Per què? Les preguntes són molt complicades i el nivell dels concursants que participen sol ser bastant elevat. Segons expliquen diversos dels afortunats que han guanyat premis a 'Saber y ganar', si passes el càsting pots presumir del nivell cultural ja que “no” és gens senzill. Encara que abans calia enviar una carta amb totes les dades l'apartat de correus 32.223, 08080 Barcelona. Ara, amb el pas dels anys, 'Saber y ganar' s'ha modernitzat i té una zona específica a la seva web amb la pestanya “PARTICIPA” en què cal omplir nom i cognoms, DNI, domicili, població, telèfon i correu electrònic. A més, una fotografia teva. Si estàs interessada POTS PUNXAR AQUÍ < / a>.

Pasapalabra Un altre dels grans concursos que hi ha a la televisió és 'Pasapalabra'.


Pasapalabra Un altre dels grans concursos que hi ha a la televisió és 'Pasapalabra'. El programa, que s'ha emès a Antena 3 i que ara presenta Christian Gálvez, és un dels que millors bots sol oferir als valents que s'atreveixen a enfrontar-se al famós 'rosca'. Si ets un fanàtic del programa, tens més de 18 anys i creus que pots donar la talla, inscriu-te al càsting trucant al 806 51 42 55. el cost màxim de la trucada és de 1,21 euros des de la xarxa fixa i d'1,57 euros si ho fas des d'un telèfon mòbil. Ja saps el que toca, aprendre el diccionari de la Reial Acadèmia de la Llengua (RAE) de 'pe' a 'pa'. Alguns dels grans guanyadors de 'Pasapalabra' reconeixen que ho van fer i no els va anar gens malament …

Atrápame si pots Les televisions autonòmiques han estat sempre el lloc perfecte per a concursos


Atrápame si pots Les televisions autonòmiques han estat sempre el lloc perfecte per a concursos i programes d'aquest tipus. La ETB, la cadena basca, ha deixat moments mítics de la petita pantalla amb 'Dóna't al pot', presentat pel polifacètic Carlos Sobera. A hores d'ara, Patxi Alonso, un dels periodistes que va donar a llum el projecte de La Sexta, presenta a la ETB2 de dilluns a divendres al programa 'Atrápame si pots' on es poden arribar a guanyar fins a 1.000 euros diaris. Els càsting, en aquest cas, són completament diferents. Ni cal trucar per telèfon ni omplir un formulari. Cal estar atents a les publicacions que fa la productora, Hostoil, filial de Globomedia al País Basc, en les xarxes socials.

Artículos similares