sábado, 26 septiembre 2020 21:06

La foto de la dona en bikini per primera vegada que arrasa a xarxes socials

Lesley Miller, de 21 anys, ha passat massa temps en la seva vida amb complexos de tot tipus. Per fi s'ha alliberat i ha decidit mostrar el seu cos tal com és pujant una atrevida foto en bikini. És la primera vegada que es posa un. La publicació ha arribat als 30.000 'm'agrada'. Aquest és el text que ha acompanyat la imatge:

"M'he passat els últims 18 anys de la meva vida amb el meu cos cobert i ocult. em vaig dir a mi mateixa que algun dia deixaria que em veiessin; que finalment faria totes les coses sobre les que vaig somiar quan fos suficient. prou prima, suficientment feliç, prou segura de mi mateixa. Quan el meu cos tingués l'aspecte que es "suposa" que ha de tenir. He lluitat contra el meu cos, contínuament avergonyida i silenciosa.

quan tenia tres anys els meus companys de classe em van preguntar per què era molt més gran que ells. per què no portava el mateix davantal que ells.

quan tenia set anys, li vaig mentir a la dona de Weight Watchers, desesperada per seure en les seves reunions plenes de dones de mitjana edat intentant perdre uns quilos

Quan tenia 9 anys vaig anar al campament de pèrdua de pes i vaig fer cua la primera setmana per treure la meva foto del "abans". < / p>

Quan tenia 11 anys el cirurgià va tallar el meu estómac, i em va dir el feliç que anava a ser finalment. Vaig ser la persona més jove que ha tingut cirurgia per perdre pes.

Quan tenia 15 anys, vaig començar a tallar-me. Vaig pensar que m'ho mereixia.

Quan tenia 20 anys, vaig perdre la meitat del meu pes en nou mesos, la meva vàlua només la determinava que el nombre a la bàscula fos menor al del dia anterior.

i llavors em vaig afartar d'esperar.

Així que ara tinc 21 anys i em vaig comprar el meu primer biquini. DE TOTA LA MEVA VIDA.

Podeu veure-ho tot. Protuberàncies rares i rotllos de greix. Estries, cel·lulitis, i cicatrius de cirurgies i d'autolesions. Un estrany sortint al meu abdomen per la meva banda gàstrica.

Vull aprendre a estimar totes les parts de mi mateixa, no només pas parts que m'han dit que són "acceptables".

perquè el secret és, que sempre vaig ser suficient. I tu també ho ets ".