Compartir

El secretari de Política de Podem, Íñigo Errejón , va visitar aquest dimecres El Hormiguero de Pablo Motos . L'entrevista va començar amb humor, agraint la presència del polític en el programa. " Gràcies als teus pares que avui t'han deixat anar a dormir tard ", deia Motos. Una cosa que a Errejón no li importa i s'ho pren a broma, com que contínuament li preguntin per la seva edat.

No obstant això, el to de l'entrevista es va anar endurint i els seguidors del programa a Twitter van començar a criticar el presentador per que consideraven que deixava clara la seva ideologia. " Parleu de pujar els impostos als grans empresaris, però aquests també donen molts llocs de treball. ¿Va a poder viure a Espanya, per exemple, Amancio Ortega o es va a haver d'anar a l'Índia? ", preguntava Motos en referència a la pujada d'impostos als grans empresaris .

"És clar que va a poder viure a Espanya. O és que no hi ha grans empreses a Noruega, Alemanya o França?" , li contestava Errejón. "Els empresaris volen guanyar pasta i si no, es van … com faríem tu i jo" , va continuar Motos. "Per a vosaltres a partir de quant és ser ric?" , afegia el presentador. "Nosaltres diem de pujar els impostos de forma gradual a partir dels 61.000 euros fins als 300.000 euros" , defensava el polític.

Però la polèmica no va quedar aquí, i Pablo Motos va continuar amb el tema dels diners. "Parleu amb molta facilitat dels diners dels altres. Però vosaltres, els polítics, heu cobrat fins a l'últim cèntim d'aquesta fallida legislatura. Quina autoritat moral teniu per parlar de diners?" , va preguntar Motos. "Fa una mica vergonya que hagueu arribat a un acord per evitar les eleccions" , ha afegit.

# ErrejónEH Ja estem amb mentides , Amancio Ortega ja té totes les fàbriques en països on es pot explotar a la gent, i als nens.

rondinaire (@ protestona1) 8 juny 2016

Per més que Pablo Motos intenta arraconar Iñigo , ell surt al pas amb un nivell poques vegades vista en política. # ErrejónEH

Lluís. (@LuisMadriz_) 8 juny 2016

Pablo Motos, no tens el nivell per estrènyer a @ierrejon . Per molt que intentis fer-li trampes, és mil vegades més llest que tu # ErrejónEH

Raúl Nuñez (@ Raul22_vlc) 8 juny 2016