Compartir

No van acabar casats amb una Marilyn a Las Vegas, ni amb diversos tigres a la seva habitació de l'hotel, però el que els ha passat a aquests tres joves britànics podria haver estat molt pitjor. Els amics, Lewis Ellis, de 25 anys, James Wallman, de 23 i Alex McCormick, de 19, van marxar de vacances a Xipre i van decidir sortir al màxim una nit de festa per l'illa.

Disbauxa i alcohol, sobretot, molt alcohol. Els nois van acabar en un país que, si haguessin estat assenyats, haurien infartat ja que en Síria estan en guerra. Sí, has llegit bé, a Síria es van trobar de sobte. Tot va passar quan la discoteca en la qual estaven en Xipre va tancar les seves portes i es van anar a la localitat de Ayia Napa, on van agafar un vaixell per veure dofins. O, almenys, era el que pretenien.

A l'estar tan borratxos es van equivocar de vaixell i van aparèixer a la localitat siriana de Tartús , on van ser interceptats per uns policies militars que tenen una base a la ciutat. La veritat és que els joves asseguren que a la meitat del camí es van fer olor que alguna cosa no anava del tot bé, sobretot perquè dofins no n'hi havia.

"L'últim club va tancar a les 7.30 així que vam anar al nostre passeig en vaixell, que començava a les 9, i acabem equivocant de vaixell" , va escriure un en les seves xarxes socials , mentre un altre pujava un selfie en el qual deia que "la nit a Napa va acabar malament" . Un altre d'ells ho ha qualificat com "la història més rara de la meva vida" , a més d'admetre que la ressaca i el cansament eren presents en ells. I en Síria .