Compartir

De presó a la fama. Així es pot definir el canvi que ha patit Jeremy Meeks en els dos últims anys. En 2014, el departament de Policia de Stockton va detenir per diversos delictes, entre ells, possessió il·legal d'armes i pertinença a bandes criminals. Després de diversos recursos, el jove nord-americà va acabar a la presó.

La policia, sense moure un dit, publicar la seva fitxa a Facebook , convertint-se en tota una sensació a les xarxes socials . Tal va ser la seva fama que es va arribar a qualificar com el 'pres més sexy del món'.

Aquesta repercussió li va servir per signar un contracte amb algunes agències de models , que han celebrat que el mes de juliol surti de la presó per començar a treballar amb elles. No obstant això, aquesta no és l'única oferta que ha rebut en els últims dies Jeremy Meeks.

Segons ha confessat el seu manager en una entrevista amb 'New York Magazine', el 'pres més sexy del món' ha rebut una suculenta proposta per aparèixer en el propera pel·lícula de Vin Diesel a Hollywood < / strong>, una cosa que li satisfà perquè és molt més que un físic. "La seva imatge ha de servir perquè els menors abandonin les pistoles. Té molt talent i ajuda amb la seva tasca a molts joves", declarava Jim Jordan.

Jeremy Meeks ha agraït a les últimes hores el suport de tots seus seguidors al seu compte d'Instagram. "Vull agrair a la meva família ia tothom pel seu amor i oracions. Estic aclaparat però agraït pel que s'acosta", ha escrit el jove.