Quantcast

Els tècnics determinen que no hi ha risc a la zona del despreniment i que no calen mesures addicionals

Els tècnics que han fet les comprovacions a la zona on aquest dimarts al vespre hi ha hagut el despreniment de dues roques, contigua al Roc dels Corbs i per sobre del Rec del Solà, han constatat aquest dimecres al matí que no hi ha cap risc i que el despreniment és dels “ordinaris” que tenen lloc en aquesta zona, que tal com ha recordat el cap del gabinet tècnic del Ministeri d'Ordenament Territorial, Josep Maria Huertas, és de perillositat elevada.  Per aquest motiu, s'ha determinat que no cal “cap mesura addicional” i, per tant, el carrer i el rec podran ser transitats normalment.

Huertas ha manifestat que després d'un període de pluges i de canvis de temperatura es “generen certs moviments” que poden provocar despreniments com l'ocorregut aquest dimarts. També ha remarcat que la zona està “protegida” amb barreres però que aquestes no van ser necessàries ja que els dos rocs van anar a parar a dos horts per sobre del rec.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els experts amb un helicòpter, per tal de verificar la zona exacta d'on s'han desprès les roques, així com la trajectòria i l'estat de la zona.

Comentarios de Facebook