Compartir

Un ramat d'unes 1.300 ovelles s'ha passat la nit en blanc passejant pels carrers d'Osca capital, després que el pastor que les havia de vigilar en plena transhumància es quedés adormit, segons informa el portal abc.es. < / span>

Per descomptat pastor havia avisat la policia que procediria a la conducció ordenada de les ovelles al casc urbà, ja que aquest és un dels pocs ramats transhumants que queden a Aragó i que a l'estiu es dirigeix ??des de la Vall de l'Ebre cap a les pastures del Pirineu a la recerca de temperatures més fresques.

Però els 'braços de Morfeo' es van creuar en el seu camí i tot es va torçar. En la seva ruta al Pirineu, el pastor, al moment menys pensat, es va quedar adormit i les ovelles, completament desvetllades, van començar a caminar sense rumb fix per la ciutat.

Una trucada d'un veí al 112 passades les 4 de la matinada va alertar els agents. Pel que sembla, el ramat havia estat vist transitant al seu lliure albir per una cèntrica avinguda i sense cap tipus de control.

Ràpidament es va donar avís al ramader, que va poder reconduir ordenadament al seu ramat cap al Pirineu aragonès.

Tot ha quedat en una anècdota.