Compartir

"Busquem putes per al proper projecte de Quentin Tarantino. Caucàsiques, no sindicades, d'entre 18 i 35 anys per a una pel·lícula de l'oest que es rodarà entre en 21 de juny i el 25 d'agost a Los Angeles. No obstant metxes o tint als cabells, celles naturals, pits sense operar, color de cabell natural per ser fidels al període històric. Talla de roba entre la 2 i la 8. Si us plau, enviïn una foto al costat de les mesures ".

Una agència de càsting de Los Angeles ha publicat aquest polèmic anunci que ha irritat a un gran nombre de tuiters i tuiteres. El bloc 'Women and Hollywood' ha denunciat que es tracta d'una oferta "denigrant", cosa que ha obligat al fet que fos retirat immediatament d'aquesta pàgina web.

" Utilitzar la paraula puta per descriure a alguns personatges és degradant. El fet que els anuncis d'audicions facin servir aquest terme habitualment no és més que un indicador del problema que pateix la indústria del cinema ", assenyala en el seu manifest el popular bloc.

a poc més es coneix del nou projecte del director de cinema nord-americà llevat del que esmentat. De moment no hi ha noms d'actors, guionistes i altre personal que formarà part del repartiment. Això sí, la polèmica està servida …