Quantcast

Dani Mateo confessa que va patir bullying per ser "la grossa" del col·legi

Dani Mateo s'ha convertit en un dels principals artífexs que 'El Intermedio' sigui un dels programes amb més audiència en la seva franja horària. La seva secció desenfadada que enfoca la política des d'un altre punt de vista ha fet que molts espectadors connectin de bona manera amb el còmic.

En l'actualitat, Mateu viu un bon moment personal i professional, una cosa que contrasta amb la seva etapa com a nen, en què va patir bullying per part dels seus companys de col·legi. En una xerrada amb 'Zen', el suplement d' 'El Mundo', el col·laborador del programa de La Sexta assegura que s i reien d'ell perquè era "gros".

"Gràcies a això un aprèn a acceptar-se. i descobreixes que mai vas a agradar a tothom. D'una banda la teva àvia et diu que ets una meravella i que mengis més entrepans. D'altra, a l'escola et diuen: 'Tu a la porteria que l'ocupes tota ", explica.

la vida infantil de Mateu segueix marcant el seu dia a dia. Per què? Per aquest adjectiu nociu li sobrevola pel seu cap. "M'he adonat que sempre em veig gros. Una cosa curiós perquè tendeix a la primesa" , aclareix el col·laborador de 'El Intermedio'.

Als 14 anys, Dani Mateo va decidir canviar, just en el moment en què va començar a despertar la seva libido sexual. "Mentiria si digués que va ser per salut. Va ser per imperatiu sexual. A partir dels 14 els amors començaven a bullir i et començaves a tenir cura. Vaig començar a desenganxar dels sopars de la meva àvia (…) em vaig treure el pa, em posava de guarnició verdures en lloc de més filets. Vaig perdre 10 quilos en sis mesos ", reflexiona.

la seva forma de ser, amb l'humor per bandera, va esdevenir una bona manera de socialitzar i fa oïdes sordes a totes aquestes paraules que rebia. "L'humor és una forma meravellosa de seduir, sempre que sàpigues parar a temps", aclareix Mateu.

Comentarios de Facebook