Compartir

Ivonne Reyes no passa pel seu millor moment en la vida després que la passada setmana morís sobtadament la seva germà petit David. Precisament per això va visitar ahir al plató del 'Deluxe', per explicar tots els detalls del terrible succés mentre l'audiència l'criticava perquè considerava que intentava treure-li rendibilitat econòmica a la mort del seu ésser estimat.

L'exmodel i presentadora va aparèixer molt afectada a la televisió i en més d'una ocasió se li van saltar les llàgrimes va explicar que es va assabentar del que havia passat perquè "el meu nebot em va dir que David va tenir un accident. de seguida va dir 'ha mort'. no computi la paraula morir amb que va tenir un accident, no em donava el cap per tenir res més. no puc entendre que no vagi a estar ".

< p> El germà de Ivonne Reyes va morir després llançar-se per un pont, una cosa que desfermava els rumors sobre un possible suïcidi, tot i que ella ho va negar en un primer moment. " Sabem que si hi va haver aquesta caiguda des d'un pont, però no sabem si li va donar una aturada cardíaca abans, o si hi va haver una reacció de les pastilles que s'havia de prendre per la depressió. En el meu cap va caure i que li va fer efecte la pastilla amb la cervesa o el vi o el que estigués bevent. que algú li hagués ajudat o que hagi estat ell sol no ho volem pensar ", va dir per després deixar la porta oberta a que, potser, es hagués tret la vida, però que li costava molt creure-ho.

També va tenir paraules per al seu exmarit i pare del seu fill, Pepe Navarro , de qui diu que "em va sorprendre que no hi hagués ni un missatge ni una trucada o alguna cosa . Ara no ens comuniquem perquè ell estava desestabilitzant molt al meu fill ".

No obstant això, l'aparició de Reis a Telecinco dies després de la mort del seu germà va ser molt criticada, ja que creuen que la presentadora només ha fingit el seu dolor per guanyar diners.