Quantcast

VOX presumeix d'una enquesta electoral de ForoCoches que el situa com a quarta força el 26-J

Segons una popular enquesta en un web, VOX seria el quart partit polític més votat en les eleccions generals del proper 26 de juny. Un sondeig que ha despertat una gran alegria entre la formació política de Santiago Abascal, que no ha dubtat a presumir al seu compte personal de Twitter de l'esmentat "resultat".

Un espectacular resultat que realment no és el que sembla. Per què? Perquè la "enquesta en una popular web" pertany a ForoCoches. Sí, una altra vegada els usuaris d'aquesta pàgina web han troleado a una altra víctima. En VOX ja s'han adonat d'això i han retirat ràpidament el tuit en què presumien d'aquesta enquesta artificial i lluny del CIS, on amb prou feines arribarien al 0,2%.

Això sí, els tuiters no han perdonat aquest error del community manager de VOX i han decidit donar curs a la seva imaginació, realitzant memes i missatges irònics en els seus respectius comptes de xarxes socials. ¡Algunes d'elles són boníssimes!

Us he fet una millor @vox_es pic.twitter.com/ VsGO0uR5Cj

& mdash; Marti (@mrmarti_) 1 juny 2016

a veure, @vox_es , set realistes, en el # 20D vau tenir 57.753 vots, un 0,23% de l'escrutini. Calmad. pic.twitter.com/WFxUpJIy0b

& mdash; human. (@SrAxew) 1 juny 2016

– Les enquestes situen VOX al Congrés.
-Digui'm un.
-Font pròpia.
-Digui'm una altra.
-Em reclamen els votants! pic.twitter.com/QTDMv5O0xm

& mdash; Proscojoncio (@Proscojoncio) 1 juny 2016

Comentarios de Facebook