Compartir

Jake Hall, concursant del reality 'Towie' , emès a la televisió britànica ', va viure dilluns passat un greu incident en una discoteca de Marbella. Segons publica 'El Espanyol', el jove va protagonitzar, al costat del seu grup d'amics, un baralla amb un altre grup de britànics a la coneguda sala de festes Aqwa Mist Nightclub , molt freqüentada pels estrangers a la zona .

Segons relata la informació, en l'altercat els joves es van llançar ampolles i gots , un dels quals va impactar contra el cap d'Hall, ferit amb el chasquillo d'una ampolla trencada de vidre.

el jove va haver de ser traslladat d'urgència fins a l'Hospital Costa del sol, situat a només uns quilòmetres de Puerto Banús. Hores després de ser hospitalitzat, Jake Hall va ser pujat a planta i es troba fora de perill , acompanyat per amics i familiars en aquests moments complicats.

En el seu compte personal de Twitter, Jake Hall ha volgut agrair a tots els que li han donat suport en els últims, pujant una fotografia des de l'hospital en què està ingressat en aquests moments.

< p>

Thank you so much for everyone 's amazing support and getting em through this & # 128591; & # 127996; im getting better thank to everyone & # 10084; & # 65039; pic.twitter.com/7l526JNegN

& mdash; Jake Hall (@ Jakehall01) 1 juny 2016

Els protagonistes de 'The only way is Essex', més conegut com 'Towie', es trobaven a la zona de Marbella gravant aquest espai televisiu perquè fos emès a la televisió britànica en tot just unes setmanes.