Compartir

La visita de Alberto Chicote i el seu equip a Melilla ha tingut un sabor molt agredolç. Segons informa 'El Mundo', l'equip de 'Malson a la cuina' va veure com el material tècnic del programa, valorat en 40.000 euros, desapareixia de la furgoneta on el tenien guardat.

Pel que sembla, un lladre s'havia portat una càmera de vídeo, nou bateries d'alimentació, cinc objectius i divers material informàtic i videogràfic. Les primeres investigacions apunten que el lladre va trencar el vidre de la porta corredissa d'aquesta furgoneta per fer-se amb el suculent material.

Després de presentar una denúncia davant la Policia, el Grup de Delinqüència Urbana (GDU) de la Policia Nacional va posar en marxa un mètode d'investigació per intentar capturar al lladre. Hores més tard del succés, un grup d'agents va agafar in fraganti el lladre amb les càmeres i les bateries d'aquí a dos bosses de gegantina dimensió i un maletí metàl·lic.

L'equip de 'Malson a la cuina', més enllà de mostrar la seva preocupació pel robatori de l'equip de treball, es lamentava que el lladre pogués tirar per la borda el material gravat en aquestes cintes, corresponents a tres dies d'intens rodatge.

En la seva visita a Melilla, que segurament Chicote i el seu equip no oblidaran, el prestigiós xef intentava reflotar una teteria situada, curiosament, al davant d'una comissaria de Policia. Coses que té la vida …