jueves, 24 septiembre 2020 21:24

Ivan, extronista de MYHYV, se'n va a Austràlia a netejar "kakitas"

Qui diu que els tronistas i pretendents de 'Dones i Homes i Viceversa' són uns 'ninis' que només serveixen per anar de bitlles? Doncs Iván Sánchez , més conegut com Avatar, ha demostrat que val molt més que per això.

El que va ser pretendent de Maria Hernández, abans de viure la seva experiència en el tron, va decidir fa uns mesos trencar amb tot el que el lligava al seu passat amb el programa de cites de Telecinco.

per començar, va canviar el seu nom a Twitter per posar el que tenia abans d'entrar al date xou. "Família, us anunci que definitivament comencen els canvis. El primer d'ells és posar-me el meu ANTIC nom a twitter @ ivangrank ", tuitejava el extronista.

Amb la seva carrera de advocat i un nivell raspadito d'anglès, el canari havia de prendre una decisió que canviés la seva vida, pel que va decidir començar aquesta aventura a Austràlia , però per què tan lluny? Doncs, tal com va anunciar el mateix, la destinació escollida es deu al seu desig de acariciar un cangur, viatjar a l'Àsia més barat, fer surf i aprendre anglès .

Ara, un cop ja a Austràlia, Ivan ha sabut el que és passar de no tenir res a guanyar-se la vida. Va arribar sense feina ni allotjament, i després de passar un temps en un hostal, ara ha trobat un apartament en què viu. A més, ha trobat feina de netejador de "kakita" en un hotel i ha començat un curs d'anglès.

Nooo, va ser la feina d'avui … una habitació … a Espanya faig bitlles, aquí net " kakita "jaja https://t.co/4FhjNewp0r

Iván Sánchez (@IvanGranK) 24 de maig de 2016