Compartir

En les últimes hores s'ha fet viral a les xarxes socials una nova il·lusió òptica que porta de cap a molts usuaris i tuiters. Tot i que la fotografia es va penjar en una web russa a l'estiu de l'any 2014 , diversos internautes l'han rescatat a Reddit per comprovar si realment la xarxa és capaç de resoldre aquest enigma.

Fixem-nos en la imatge en qüestió. Com es pot apreciar, a la fotografia es veu una parella abraçant-en plena platja . Quin és el dilema? Que els pantalons i la posició de les cames dels seus protagonistes provoquen un mal de cap a tots i totes aquells i aquelles que s'enfronten a la il·lusió òptica.

"Això li fa mal al meu cervell " , assenyala el peu de foto de la imatge pujada per aquest usuari a Reddit. I com per no fer-ho! Aquesta il·lusió òptica ens recorda molt a la fallada que va cometre 'Billboard' amb l'ús de Photoshop i en la qual les cames del model no estaven com haurien d'estar.

Aquest cas, això sí, té les seves diferències. Aquí no hi ha Photoshop! Les cames estan com haurien d'estar i el secret està en un altre lloc. T'has adonat ja del que provoca realment aquesta il·lusió òptica? Sí, la clau està en el banyador que porta el noi. És bicolor! Aquesta circumstància fa que la part lateral blanca i la central, de color blau, que cobreix les seves cames sembli que en realitat siguin les de la noia. Quin embolic!