Compartir

El Centre d’Educacio' Ba'sica d’Adults ha celebrat aquest dimecres la XI Mostra Fotogra'fica i 'CEBA&curt' la primera mostra de curtmetratges. La mostra del CEBA e's un projecte consolidat que pretén fomentar la creativitat dels alumnes i el reconeixement de l'entorn. El títol de la mostra d'enguany ha estat 'Animala'rium' i ha comptat amb cinc categories: 'Animals, mascotes, bestioles', 'Errors de la histo'ria', 'Humor', 'Denu'ncia' i 'Textos relatius a les fotos'.

El centre ha engegat enguany la mostra de curtmetratges CEBA&curt, amb guions de creacio' lliure i una durada de tres minuts. En aquestes dues activitats han pogut participar tots els alumnes inscrits al CEBA. Els premiats de l'edicio' d’enguany han estat: en la categoria Animals, mascotes, bestioles: 'Papallona domesticada', de Carme Cots Picas; a Errors de la histo'ria: 'Com podem ser tan intolerants', de Tina Puertas Machado, a la part d'Humor 'Transport d’animals vius' de Maria A'ngels Saldan'a Montero, a 'Denu'ncia' el premi ha estat per 'I ara…On agafo el bus'', d'Ana Isabel Moreno Moreno i a l'apartat de Textos: 'El colegio' de Daniel Barreiro Luis.

En l'apartat de curtmetratges de la primera edició 'CEBA&curt' el primer premi de jurat i públic ha estat per a Fulanito Menganito amb 'La sopa de lletres'. El segon premi del públic ha estat per a la producció 'Las mil y una noches', mentre que el segon premi escollit pel jurat ha estat per 'D'on ve'ns' On vas''. El ministre d’Educacio' i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha presidit l’acte d’entrega de premis, a la sala d’actes del Centre de Formacio' Professional d’Aixovall.