Quantcast

Andorra competirà al campionat mundial de 3×3 de bàsquet a Kazakhstan

Andorra competirà al màxim nivell internacional al campionat del món de 3×3 de bàsquet a Kazakhstan de l'1 al 5 de juny. La Federació Andorrana de Bàsquet ha volgut agrair el compromís dels jugadors que es desplaçaran en aquesta cita internacional. El sotsdirector general de banca d’Andbank -entitat que dóna suport i patrocini als dos equips- Josep Maria Cabanes, ha destacat la convocatòria internacional perquè “representa el país fora de les fronteres”.

El campionat internacional amb representació dels equips femení i masculí precedeix el classificatori europeu que els dies 25 i 26 de juny se celebrarà a Escaldes-Engordany. El president de la Federació Andorrana de Bàsquet, Manel Fernàndez ha avançat que el suport d'Andbank al projecte 3×3 és una aposta ambiciosa que pretén mantenir la selecció nacional a les competicions europees i mundials.

Fernández ha destacat també la implicació dels jugadors que representaran el país, així com també al ministeri d’educació per haver pogut encabir les proves d'accés a la universitat de dos jugadors tenint en compte la coincidència amb el campionat mundial. Fernández ha destacat el compromís dels jugadors, i ha remarcat que “aquesta implicació no és habitual”, ja que han fet “el possible i l’impossible” per a poder compaginar els estudis i la competició.

Els entrenadors dels dos equips són Marta Ballús i Eric Bartolomé, en els equips femení i masculí respectivament. L'equip femení, que competirà amb les jugadores Laura Bueno, Júlia Márquez, Maria Martín i Carla Solana, es troba en el grup de les seleccions de Tunísia, Emirats Àrabs i Xina; mentre que els jugadors de l'equip masculí Alexis Bartolomé, Aaron Guzman, Eric Peña i Hugo Bartolomé ho faran en el grup dels equips de Turquia, Xina i Argentina.  

Comentarios de Facebook