viernes, 25 septiembre 2020 19:32

Marti' i Costos reafirmen les bones relacions entre Andorra i els Estats Units

En el marc de la reunio', ambdo's mandataris han expressat les excel·lents relacions entre els dos pai'sos, i en aquest sentit l'ambaixador dels Estats Units ha aplaudit les diferents relacions empresarials d'Andorra amb companyies dels Estats Units que han escollit el Principat per establir-s'hi. 

James Costos s'ha desplac'at a Andorra acompanyat del co'nsol general dels Estats d'Units d'Ame'rica, Marcos C. Mandojana, per tal d'inaugurar la cafeteria de la cadena nord-americana Starbucks. A continuacio', l'ambaixador i el co'nsol general han mantingut un dinar de treball amb el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya; el ministre de Turisme i Comerc', Francesc Camp, i el secretari d'Estat de Diversificacio' Econo'mica, Josep Maria Misse'.

Saboya i Misse' han explicat als diploma'tics l'avenc' en el treball que s'esta' duent a terme en col·laboracio' amb el Massachussets Institute of Technology per a la creacio' d'un 'big data'. De la mateixa manera s'han exposat altres iniciatives que s'estan impulsant des del Govern amb l'objectiu de fer d'Andorra una destinacio' per a diferents projectes d'innovacio'.