jueves, 1 octubre 2020 22:22

Yola Berrocal ensenya un pit a Supervivientes

Els biquinis de Yola Berrocal l'estan jugant una mala passada a ' Supervivents '. Si diumenge passat ja va ensenyar tot el seu darrere durant una prova, aquest cop ha estat molt pitjor i és que el seu major temor s'ha complert. Ha ensenyat un pit completament i durant diversos segons, els necessaris perquè els tuiters hagin immortalitzat el memorable moment.

Ja va prendre precaucions en saltar de l'helicòpter quan va començar el concurs, confessant que s'havia posat més d'un sostenidor per evitar aldarulls, però sembla que els banyadors li queden grans. La imatge ha estat d'allò més comentat del programa, i no és per menys.

Un altre descuit més de la concursant que fa d'ella ser una de les que més donen que parlar a l'illa. I no per polèmica precisament. Ja no queda gairebé res de Berrocal que no s'hagi ensenyat per televisió i tampoc és que a ella li importi molt, ja que sempre ha estat molt orgullosa de les seves enormes pits.

El sostenidor se li va llevar per complet i no va ser fins que els seus companys li van advertir que es va aixecar i l'hi va tornar a col·locar. Tot i així, ha estat un dels moments més vistos de ' Supervivents ', fins al moment. La concursant és una de les noves nominades, juntament amb Mario, Víctor Sandoval i Mila Ximénez, tot i que a l'audiència ja se l'ha ficat a la butxaca.