Compartir

Sis mesos després que Rosa Benito tornés a Mediaset, el seu futur torna a estar a l'aire i pot tornar a ser acomiadada . Fa poc menys d'un any, al mes de juny de 2015, ella ja va ser acomiadada al costat de Amador. El motiu de l'acomiadament va ser per una denúncia del marit de Chayo Mohedano, que era el gendre de tots dos. Amb l'objectiu que ells poguessin tornar al seu treball, uns mesos després es va prometre que s'anaven a retirar les demandes. La tornada a Mediaset es va produir a finals de 2015, però la situació podria estar a prop de donar un gir de femelles.

A dia d'avui, en ple mes de Maig, David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de "Sálvame", s'han adonat que la promesa de Rosa no es va complir. Segueixen havent-hi problemes judicials. La direcció del famós programa de Telecinco està actualment avaluant els fets per decidir si la col·laboradora ha de seguir o no . Consideren que és totalment incompatible seguir al programa després d'haver efectuat una sèrie de denúncies contra diferents programes de la cadena televisiva.

Segons informa "Vanitatis", Rosa està molt nerviosa després que tot s'hagi descobert, i podria haver tingut una discussió amb Chayo. Ha intentat donar explicacions amb el principal objectiu de solucionar les coses però no sembla que vagi a aconseguir res positiu a favor seu, almenys de moment.