Quantcast

Tito ( 'Casats a primera vista'), pretendent de Ruth a 'MYHYV'

"Molt nerviós però amb molta il·lusió". Així ha estat l'arribada de Tito a 'Dones i homes i viceversa' . Un vell conegut de la televisió ha aterrat al programa de Telecinco disposat a pretendre a Ruth , una de les tronistes que busca l'amor amb Emma García com diplomàtica de l'amor.

Sí , parlem de Tito, aquest jove gadità que va participar fa poc en la segona edició de 'Casats a primera vista' i la boda fictícia no va fructificar amb Cristina Gallego, qui va decidir, en l'últim moment, iniciar una vida lluny del ballarí.

La seva rebuda al plató de 'MYHYV' no ha estat molt bona que diguem, ja que Tito té força coses en comú amb Iván , cosa que no calat molt bé entre el públic. Això sí, Ruth ha volgut deixar clar, cridant als quatre vents que ella no s'ha oblidat d'Iván i que Tito li agrada, i li agrada molt.

Tant és el feeling inicial que hi ha hagut entre tots dos que Ruth no ha dubtat ni un sol instant en llevar-se els talons per fer-li sentir més còmode. A 'Casats a primera vista', Tito ja va deixar clar que és un noi que va a per totes i que no té problemes a fer el que calgui per conquistar a una noia. Se'n sortirà?

Comentarios de Facebook