Compartir

Entre els dolors quotidians més incapacitants, que afecta homes i dones per igual, hi ha la migraña.Y és que les molèsties intenses que provoca poden fer que els pacients es quedin al llit atrapat i sense poder-se moure. En aquestes situacions, moltes persones prenen analgèsics forts, que a la llarga no suposen una solució sinó, més aviat, un problema.

D'entre els remeis casolans, naturals i sans que poden ajudar a combatre els mals de la migranya existeix una recepta molt efectiva que evita també els efectes secundaris dels medicaments.

INGREDIENTS:
– 500 g de mel
– 10 dents d'all
– uns grans de pebre negre

La manera de preparar-lo és molt senzill. Has netejar les dents d'all i tallar-los per la meitat. A continuació cal posar-los en un pot, afegir la mel i escampar per sobre una mica de pebre negre . Tancament bé i deixar reposar durant 5 dies. Consumir l'elixir quan sigui necessari.

Quan he de prendre? Una vegada que sentis els primers símptomes d'un mal de cap, l'ideal és prendre una cullerada de l'elixir i assegurar-nos menjar un tros d'all i un gra de pebre .

També pots consumir aquest elixir, fins i tot quan no tens un mal de cap. Pren una cullerada al matí i abans d'anar a dormir amb l'estómac buit. Aquests ingredients augmenten la teva immunitat, combat els bacteris, estimula la digestió i tracta la hipertensió arterial i regular. Per descomptat, pots prendre una cullerada d'això tots els dies, fins i tot quan no tinguis mal de cap per tal de prevenir els mals de cap abans que arribin. El teu cos t'ho agrairà.

El principal ingredient actiu de l'all és la al·licina i aquesta es descompon i deixa de ser eficaç en el moment es prepara o cuina l'all. Per això, l'all ha d'estar cru. No s'ha de prendre en grans quantitats. Prendre dues grills d'alls al dia i en dejú és suficient. A més estaràs enfortint el teu cor i, encara que no vingui al cas, la teva potència sexual.

quant al pebre negre, té antioxidants que col·laboren en la lluita contra el càncer, problemes de fetge i malalties cardiovasculars. A més, ajuda a eliminar greixos i per tant a perdre pes, mentre que la teva pell es beneficia de la piperina que conté el pebre i que ajuda en la creació de pigments. I és un potent element antibacterià. I, finalment, com conté un oli essencial, que es pot utilitzar externament per alleujar el dolor de l'artritis reumatoide . Té un efecte d'escalfament i té una suau acció analgèsica.

La naturalesa ens ofereix molts elements que alleugen múltiples dolors. Només hem d'aprendre a usar-les.