Quantcast

El tremend testimoni d'un oncòleg infantil sobre quan se li mor un nen

La pàgina de Facebook ' Humans of New York ' ha publicat la imatge i el testimoni d'un metge, el doctor Michael P. La Quaglia , cirurgià cap del centre especialitzat en càncer Memorial Sloan-Kettering. El doctor parla en primera persona del punyent moment en què un nen se li mor.

"No hi ha res millor al món que dir a uns pares que el tumor que té el seu fill és benigne . Viu per aquests moments. i el pitjor és dir a un pare que he perdut al seu fill . Només m'ha passat cinc vegades en 30 anys i estimat morir-me cadascuna d'aquestes vegades. aquests pares em confien als seus fills. és una confiança sagrada i l'última responsabilitat sempre és meva. Perdo el son durant dies. Penso dues vegades totes les decisions que prenc i cada vegada que he perdut a un nen els dic als pares: Preferiria haver mort jo i no ell . vaig a l'església cada dia. i penso que vaig a veure a aquests nens en un lloc millor i els diré el sento i espero que ells diguin oblida-".

el testimoni s'ha tornat viral a les xarxes socials i mostra que la pèrdua d'un pacient, sobretot d'un nen, no només és dolorosa per als pares i la família, sinó per al metge que posa tot el seu afany a la seva supervivència.

Comentarios de Facebook