Compartir

Fins dilluns que ve, 16 de maig, Madrid s'inundarà de festa , música i altres activitats dins el programa d'actes de les Festes de Sant Isidre que honren a patró de la ciutat i al dels pagesos.

Entre els diferents esdeveniments programats es troba l'actuació de la cantant Julia de Castro que amb la seva banda de la Puríssima actuarà al Jardí de les Vistillas a les 23 hores el 16 de maig. Aquest conjunt musical, que va néixer al 2010, ofereix als assistents una revisió del cuplet amb diferents matisos del seu origen, recollint amb aquest repertori un èxit des de fa 6 anys.

Què! ha parlat amb la cantant que ens ha definit l'espectacle com "una experiència escènica per a un públic valent. Descriure-amb paraules el limita, així que vam demanar un acte de fe. És una vetllada de jazz on el cuplet i la seva irreverència el inunden tot. els més escèptics al final es converteixen en els més devots perquè és sensual, transgressor i genera una incomoditat inicial que poc a poc va transformant-se en una imperiosa necessitat de sentir. "

Així mateix , Julia destaca que cada concert és diferent i que aquest és el principal motiu que els anima a seguir amb l'espectacle endavant. Les cançons, de composició pròpia, també han obligat a la cupletista a passar dels vestits del neorealisme italià al cuplet contemporani, que assegura que "és tot un repte visual" .

també és un repte actuar en aquestes festes, ja que segons ens explica "una cupletista per ostentar el títol ha d'actuar en les festes del patró! és el gran moment del gènere ínfim i forma part de la idiosincràsia del gènere" , de manera que aquest concert serà molt especial ja que, un cop acabi maig, de la Puríssima s'embarcarà en una gira nacional amb concerts fora del país gràcies al suport de l'Institut Cervantes.

"Ens anem al festival de jazz de Manchester i l'Tangjazz de Tànger. a Espanya vam passar per València, Lleida, Mallorca anem a Santander Music Festival, anem a Berlín i del Corral de Comèdies d'Alcalá d'Henares que és un espai que m'apassiona ", conclou l'artista que ens anima a que convidem des d'aquestes línies a tots els lectors a acudir al seu espectacle de dilluns.