Compartir

La representant espanyola per al festival d'Eurovisió 2016, Barei, ha pegat una baixada bastant considerable en les cases d'apostes. Si bé fa poc no es trobava en una mala posició entre els favorits per alçar-se amb el premi, després de filtrar-com serà la seva actuació la cantant ha perdut la confiança en les cases d'apostes. Ha perdut l'impuls que semblava tenir gràcies a les seves actuacions en la seva gira europea. Va arribar a estar entre els 10 favorits fa cosa d'un mes, però actualment es troba en la vintena posició.

Rússia, França, Ucraïna, Austràlia, Malta, Armènia, Itàlia, Regne Unit, Letònia, Israel, República Txeca, Sèrbia, Islàndia, Països Baixos, Bulgària, Xipre, Àustria, Polònia, Irlanda i Suècia es col·loquen per davant del nostre país si busquem els favorits en les apostes. En Sportium, la famosa casa d'apostes esportives, ara mateix es paga a 101 euros per cada euro apostat la victòria d'Espanya en el famós festival europeu.

Rússia, Ucraïna i França són els tres països favorits per emportar-se el guardó a la seva terra en aquesta edició número 61. Mentrestant, països com poden ser San Marino, Eslovènia, Bielorússia, Moldàvia, República de Macedònia i Montenegro, es troben quotes molt altes, per la qual cosa els dóna molt poca fiabilitat.

Un total de 42 països participaran en l'edició d'enguany , que se celebrarà el proper dissabte 14 de maig. Però abans s'haurà de celebrar dijous la semifinal, en què 8 països quedaran eliminats.