Quantcast

Una dona australiana porta al món quintigèmins

Una mare revoluciona la xarxa social de Facebook després de pujar una foto amb els seus cinc fills acabats de néixer. Kim Tucci, als seus 26 anys, va trigar només dos minuts des que va donar a llum el primer i l'últim dels seus nadons. La jove mare australiana presumeix amb una foto en què se'l veu a ella amb els cinc nadons, i una frase en què diu: "50 dits de les mans, 50 dits dels peus i 6 cors bategant junts" .

Penelope, Beatrix, Allison, Tiffany i Keith són els noms de les 4 filles i el fill que ha tingut la dona en l'embaràs. És un cas que només es dóna a terme un cop de cada 55 milions . Els pares disposaven de tres filles de 4 i 2 anys, van decidir anar a pel tercer amb la il·lusió que aquest sigui home, però la sorpresa va ser que van arribar cinc nadons de cop.

La mare, després de la seva primera ecografia, va poder escollir l'opció de seleccionar dos dels embrions, i de tal manera donar-los una millor oportunitat a ells. Ella no va ser capaç de fer això, pel que es va decidir per seguir endavant amb l'embaràs, per molt difícil que fos.

Comentarios de Facebook