Quantcast

Escaldes recupera l'aigua però no és apta pel consum humà

És per això que a les 11 del matí s'ha començat el repartiment d'aigua envasada entre la població al Pavelló del Prat Gran. Des d'aquella hora, desenes de persones s'han aplegat i han començat a fer cua per tal de recollir les ampolles que els pertocaven. S'han repartit lots de 6 ampolles de litre i mig per cada llar amb dues persones, unes quantitats que s'incrementen en funció del nombre de persones que té cada família. A la cua, hem pogut parlar amb alguns veïns, que porten força anys a la parròquia i que asseguren que mai havien vist una cosa similar.

En general, tots els veïns consultats han assegurat que entenen la situació, ja que es tracta d'un problema geològic. Tot i això, ningú entén com no s'ha actuat abans per evitar-ho.

El repartiment d'ampolles d'aigua es mantindrà durant tot el dia al Pavelló del Prat Gran. A banda, les persones amb mobilitat reduïda que no s'hi puguin apropar, poden trucar al 807 210 i els agents de Circulació els la duran a les seves llars. A primera hora del matí, el Comú també ha distribuït aigua potable a totes les escoles de la parròquia. Si les previsions es compleixen, demà ja no caldrà repartir més aigua envasada, ja que la que surti de l'aixeta ja serà potable.

Comentarios de Facebook