Compartir

Una professora britànica de alumnes d'educació primària, d' 10 i 11 anys , els ha manat uns deures que s'han fet virals i han captivat a les xarxes socials.

Amb l'arribada de maig, els estudiants britànics han de començar a preparar-se per les proves finals (SAT), i la majoria d'ells senten una gran pressió. Per aquest motiu, aquesta professora que és molt conscient d'això ha manat uns deures un tant particulars al seu alumnes.

La professora Thom, de la Escola Primària de Buckleberry ha aconsellat una sèrie de tasques perquè els seus alumnes realitzin el cap de setmana previ a l'inici de les proves, que poc tenen a veure amb les lliçons que han après a classe.

Aquests deures, que s'han fet virals, estan pensats perquè els nens s'entretinguin, una cosa que és fonamental perquè puguin "administrar el seu temps amb cap".

A la llista d'aquests sorprenents deures apareixen recomanacions com: llegir un llibre, somriure, veure el teu programa favorit, riure fins que et faci mal la panxa , anar a nedar o passejar, descansar, veure als teus amics, córrer fins que no puguis més, sortir a la calla i gaudir del bon temps , dedicar temps al teu hobby favorit, menjar llepolies o gelat , o fer alguna cosa que no hagis fet mai abans.

El llistat amb aquests originals deures redactats per la professora Thom està donant la volta al món després que alguns pares dels alumnes ho compartissin en les xarxes socials.