Quantcast

L'acudit viral de Matías Prats sobre la Expomanga

Matías Prats recupera a poc a poc el somriure a Antena 3 . Després del desafortunat incident que va estar a punt de deixar-lo sense vista i que el va obligar a estar lluny de la televisió durant un temps, el presentador dels serveis informatius de la cadena ha tornat més guerrer que mai, tal i com va demostrar el passat cap de setmana amb un dels seus habituals acudits.

Abans de tancar una notícia de la Expomanga a l'Informatiu d'Antena 3, Matías Prats va fer un joc de paraules molt aplaudit a les xarxes socials i que va treure un somriure fins a Mónica Carrillo, la seva companya de fatigues en aquest espai. "Esperem que després del seu pas pel saló … no ho deixin tot per avall" .

Un acudit completament premeditat i que va calar molt entre els tuiters. Per què? Perquè Matías té un art especial per conjugar aquestes paraules amb aquest to de "permeteu-me que insisteixi" (amb veu de Matías Prats). Com si fos l'anunci de Línia Directa!

Matias Prats acaba de declarar-se com puto amo Nacional. pic.twitter.com/GD0T0yybxo

& mdash; BLAIDD DRWG (@Nmusaoffire) 9 maig 2016

Matias prats mai deixés de sorprendre GRAN

& mdash; kassalcete (@Kassaldrummer) 9 maig 2016

El de Matias Prats a hagut de ser un descollone als passadissos de Atresmedia. Com li agradarà a l'veure els seus propis memes.

& mdash; Navalik (@TheNavalik) 9 maig 2016

Comentarios de Facebook