Compartir

A Maisie Williams , actriu que dóna vida a Arya Stark , se li ha escapat en una entrevista el nom d'un personatge que tornarà a 'Joc de Trons' aquesta temporada.

Si vols evitar spoilers és millor que no segueixis llegint, perquè l'actriu va revelar en una entrevista a BBC Ràdio que un personatge de la sèrie que ja estava 'oblidat'. Es tracta d'Rickon Stark, que porta diverses temporades desaparegut al costat de Osha, personatge interpretat per Natalia Tena.

Segons ha revelat Williams, el petit de la família Stark , al qual dóna vida Art Parkinson no només tornarà a aparèixer en aquesta sisena temporada, sinó que a més podria tenir un paper molt important en la trama.

Caldrà esperar una mica per veure què passa amb Rickon Stark, que recordem que es va escapar amb el seu germà Bran, amb Hodor i amb Osha d'Invernalia, i Theon Greyjoy va fer creure al fet que en realitat tots dos germans estaven morts. No obstant això, al final de la tercera temporada Bran va demanar a Osha que escapés amb Rickon a un lloc segur, per poder emprendre camí a l'altra banda del mur. Des de llavors, els espectadors de 'Joc de Trons' no han tornat a saber d'ell.