Compartir

L’excursio', que tindra' lloc aquest divendres 6 de maig, a les 9 hores, comenc'ara' al poble de Llumeneres i seguira' per un cami' amb poc desnivell on s’hi poden veure cascades d’aigua i gaudir de les vistes a les valls de Sant Julia' de Lo'ria. L’objectiu de la iniciativa e's fomentar l’activitat fi'sica mentre es gaudeix de la natura, els paisatges i els elements de caire histo'ric i cultural.

En el taller musical, els assistents aprendran conceptes ba'sics de llenguatge musical (les notes, el ritme, el compa's) i els posaran en pra'ctica formant un petit conjunt instrumental. L’activitat, que permet treballar la capacitat creativa i d’expressio' emocional, tindra' lloc el 10 de maig, a les 16 hores, a L’espai, i anirà a ca'rrec de Josep Marti'nez Reinoso, mu'sic de l’ONCA.

D’altra banda, L’espai acull tambe' dos cursos relacionats amb les noves tecnologies adaptades a la gent gran: un sobre 'smartphone' i tauleta ta'ctil i un altre de xarxes socials. El primer tindra' lloc del 17 de maig al 16 de juny, els dimarts i dijous, en horari de mati', de 10 a 12 hores, o de tarda, de 17 a 19 hores. Els participants aprendran a utilitzar les diferents aplicacions que permeten aquests dispositius mo'bils. El taller de xarxes socials tindra' lloc del 18 de maig al 20 de juny, els dilluns i dimecres, en horari de mati', de 10 a 12 hores, o de tarda, de 17 a 19 hores. En aquestes sessions aprendran a utilitzar Facebook, Twitter i els blogs.