sábado, 19 septiembre 2020 21:06

El vídeo de Bertín Osborne insultant Telecinco: "Són moñas que no han pegat un pal a l'aigua en la seva vida"

Bertín Osborne ha tornat a Telecinco amb magnificència amb ' La meva casa és la teva ' després de trencar amb TVE i s'ha coronat ja com un dels presentadors de moda del nostre país, i això que portava anys sense fer res en el món de la televisió.

Va ??ser en la cadena estrella de Mediaset on es va estrenar als anys 90 amb programes com 'La batalla de les estrelles' i 'Contacte amb tacte'. No obstant això, el cantant i presentador mai ha estat massa content amb Telecinco , ja que en un vídeo de 2012 se li pot veure insultant els col·laboradors de ' Sálvame ', tal com ha difós 'Vanitatis'.

"Avui dia a Espanya, els únics que espien i investiguen són els de Telecinco. ¿I per què ho fan? Són dos o tres dotzenes de moñas que no han pegat un pal a l'aigua en la seva vida, i es tiren vuit o nou hores asseguts a la rotllana aquest, berenen, insulten, s'agafen el cul els uns als altres ", diu sobre ells Bertín .

El presentador també es va atrevir a explicar la seva experiència a ' Sálvame ' amb tot luxe de detalls. "a mi em van convidar fa dos anys. Jo, que vaig menjar fluix aquell dia, em vaig animar a anar-hi. Quan vaig arribar al plató i em van obrir la porta vaig dir: 'Una merda, jo no entro aquí'. Però com que no tenia més remei, vaig ficar el cul contra la paret i vaig anar així pel plató, deixant el sòcol molt net ", ha etzibat.

Però Osborne no es va quedar aquí i va tenir unes paraules per Jorge Javier Vázquez , insultant- per la seva orientació sexual, doncs compte que "quan va acabar l'entrevista, em vaig anar fins al taxi assegut a la cadira. Anava pels passadissos de Telecinco assegut i amb el cul apretat. Que aquí, com t'aixequis, et posen en un segon mirant per Torrejón. El presentador, quan va veure que jo anava assegut en una cadira … ai, jajaja, animalet ".