Compartir

Anna Mojica és una de les pretendentes de Labrador a 'MYHYV'. Però no és una pretendienta qualsevol, sinó que fa temps que ve perfilant-se com la seva favorita. Per això, Mojica ha volgut sorprendre al tronista pel seu aniversari , i ha decidit posar nua per a la portada de la revista Interviú (que pots veure aquí ).

Aquesta catalana de 22 anys, que treballa com a perruquera i gogó, és la que més temps porta pretenent Pagès. I és que, tot i que al principi els costava molt posar-se davant les càmeres, sembla que no li ha importat fer l'esforç, ja que té molt clar que vol conquerir a l'ex concursants de 'Gandia Shore' a qualsevol preu.

Sobre com creu que reaccionarà Pagès en veure-la a la portada d'Interviú, assegura que "li va a enxampar una mica de cop i volta, però espero que li faci il·lusió i gràcia veure a la seva noia en plena acció ".

Mojica assegura que no lliga molt fora, tot i que sí que hi ha algun interessat que vol aprofitar-se de la seva popularitat. A més, Mojica assegura que "tot gira al voltant de la teva tronista: cites, reptes … Acabes pillándote i molt".

"Darrere de la seva façana i cuirassa i la seva actitud de nen dolent hi ha una persona amb un cor enorme. Si no em tria, em portaré un desengany gegant ", ha assegurat sobre Pagès.