Compartir

Des de l'aparició del seu nom en els coneguts com 'papers de Panamà', Imanol Arias no està passant precisament pel seu millor moment. Arran d'això, l'actor està sent investigat i els seus comptes bancaris han estat bloquejades per suposat frau fiscal.

L'actor que dóna vida a Antonio Alcántara a la longeva sèrie 'Cuéntame' sembla que està sobrepassat per aquesta situació, i ha acabat esclatant durant la seva intervenció al programa d'Antena 3 'Espejo Público'. “Com això segueixi així, em vaig d'Espanya” , ha advertit.

“L'única trucada que he tingut és del meu banc per dir-me que m'han bloquejat el compte. He parlat amb Ana (Duato) i m'ha dit el mateix “, ha afirmat Arias. D'aquesta manera s'ha referit a la investigació que el jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha iniciat sobre ell i sobre Ana Duato , la seva dona a la ficció.

Segons Moreno, aquesta investigació estaria justificada per la suposada relació dels actors que donen vida al matrimoni Alcántara c on societats opaques amb seu a Londres i gestionades des de Costa Rica . Segons els investigadors, haurien recorregut a aquest mecanisme per evitar declarar part dels seus ingressos a Hisenda.