miércoles, 23 septiembre 2020 19:10

Una classe magistral de còctels de Javier de las Muelas, plat fort del Reviu l'aperitiu

Durant tot el mes de maig, 24 bars i restaurants de Sant Julià de Lòria participen en la sisena edició del Reviu l'aperitiu, oferint un vermut i una tapa per 3 euros. A més, les persones que participin en la iniciativa entraran en el sorteig de tres caps de setmana a Sant Antoni de Calonge (Costa Brava) i durant els caps de setmana podran gaudir d'activitats diverses, organitzades pel Comú de Sant Julià.

D'entre les activitats programades, destaca la festa del proper diumenge 8 de maig, entre les 11.30 i les 14.30 hores, durant la qual els restaurants cuinaran les seves tapes a la plaça Germandat, que també comptarà amb diverses activitats infantils. Però el plat fort serà la classe magistral de còctels que oferirà, de manera gratuïta a tots els restauradors del país, el mediàtic 'barman' Javier de las Muelas, propietari de l'establiment Dry Martini de Barcelona. La cita serà el dilluns 23 de maig a la tarda al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. El Reviu l'aperitiu també coincidirà, el proper 14 de maig, amb la celebració del Campionat d'Andorra de ciclisme infantil, amb el Dia internacional dels museus que tindrà lloc el 21 i 22 de maig, i amb obres de teatre com la del 22 de maig amb 'Ahora me toca a mí' de Justo Molinero, i 'E.R.' de la Companyia Carbassó el proper 28 de maig. 

La consellera de Turisme, Meritxell Teruel, confia que amb la iniciativa puguin atreure entre 700 i 800 persones, ja que el Reviu l'aperitiu “és la una activitat molt arrelada després de sis temporades”. Enguany hi haurà 24 establiments adherits, 3 dels quals participen per primera vegada (un de nova creació i dos de les grans superfícies). L'objectiu és “atreure gent a la parròquia i dinamitzar els restaurants”, i enguany, a més, s'ha volgut organitzar, amb la col·laboració de l'empresa Bacardi-Martini Andorra- una activitat de formació per als restauradors. El desig és que la classe magistral de Javier de las Muelas pugui omplir la capacitat màxima de la sala, que és de 160 persones.