viernes, 25 septiembre 2020 17:23

Retorna un llibre a la biblioteca 67 anys després d'haver-lo agafat

No és gens estrany que se'ns oblidi tornar un llibre a la biblioteca en el termini, però com a molt ens vam passar un parell de dies, o una setmana. No obstant això, una dona de Nova Zelanda ha trigat fins 67 anys a portar-lo, un retard amb una multa bastant considerable.

La dona es va emportar el llibre de ' Mites i llegendes de Maoriland ' l'any 1948, però no ha estat fins ara, en 2016, quan s'ha decidit a tornar-lo tot i el risc de la quantiosa multa que la posarien, una mica més de 16.000 euros.

Per fortuna per a ella, no se li va demanar els diners pel retard, i es desconeix si se li va oblidar tornar-lo per una badada o és que va creure haver-lo perdut.

Una treballadora de la biblioteca australiana a on va acudir la dona ha explicat al diari 'Metro' que la dona estava “una mica avergonyida” i que no se li ha fet pagar la multa perquè era molt nena quan el va agafar. A més, explica que tenien altres exemplars d'aquest llibre i que, quan van investigar on podria estar el que faltava, no van poder aclarir res.

La dona ja no vivia al poble de la seva infància, pel que va decidir anar a la biblioteca quan va tornar a visitar la seva família, 67 anys després.