sábado, 26 septiembre 2020 20:43

Oriana revela quant cobren els ganxos de 'MYHYV'

Els sous de la televisió estan deixant de ser un misteri. Alguns són summament indignants, encara que altres poden arribar a ser coherents. El que no hi ha dubte és que són molts els que pensen que s'haurien de dedicar a una altra cosa per arribar a final de mes, sobretot quan s'assabenten que per ser ganxos de ' Dones i Homes i Viceversa' cobrarien 150 euros per programa.

Així ho ha revelat Oriana en una entrevista per a 'FormulaTV', en què ha dit que mai seria ganxo perquè "aquest és un lloc massa sota per a mi. Jo no em sento en una escala per comentar per 150 euros. si hi vaig, seria com a assessora de l'amor, o si volen convidar-me un dia vaig encantada, però de ganxo ni boja ".

l'ex tronista sembla que reivindica la seva memòria cau alt després de passar pel reality xilè 'Tornaries amb el teu ex' i ser el centre de totes les polèmiques i mirades per les seves baralles amb les companyes. A més, també s'ha quedat a gust criticant l'edició de ' Supervivents ', a la qual ha titllat de ser un "resort" perquè tenen " menjar, hamaques i fins a un teulat on refugiar-se, fins i tot jo hagués aguantat fins a l'últim dia ".

No obstant això, en preguntar-a Oriana per Ylenia , no ha volgut entrar en polèmiques i ha fet un 'no millor menyspreu que no fer-ne' , dient que no se'n recorda d'ella ni físicament. A veure com es la torna la 'rossa màxima'.